Mooi Burgum

Een hypotheek van BTER financieel

Duurzaamheidskorting met een hypotheek van BTER Financieel

Is een nieuwe woning in Mooi Burgum iets voor jou? Wanneer je een nieuwbouwwoning in Burgum wilt kopen, dan kunnen de adviseurs van BTER financieel je daarbij helpen. Zij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van nieuwbouwhypotheken en helpen je bij het vinden van de beste hypotheek passend bij jouw persoonlijke situatie.

Verruiming leencapaciteit
De woningen van Mooi Burgum hebben een A+++ energielabel* en geven je een extra verruiming van je leencapaciteit van € 30.000,-. Wie weet is je droomwoning daardoor nu wel bereikbaar!

* Let op: dit is een voorlopig energielabel. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij BTER Financieel.

Duurzaamheidskorting
Bovendien kom je voor de​​woningen van VDM​​in aanmerking voor een duurzaamheidskorting van 0,5% op een deel van je nieuwe hypotheek (vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden)​​De adviseurs van BTER weten precies welke banken deze korting aanbieden en welke het beste aansluiten bij dit nieuwbouwproject. Zij​​vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

  • Peter van der Laan of Arnold Olthof is jouw persoonlijke aanspreekpunt
  • BTER Financieel werkt met alle grote geldverstrekkers samen
  • Ze kennen de ins en outs die spelen bij het kopen van een nieuwbouwwoning, waaronder het verkrijgen van een duurzaamheidskorting
  • Zij helpen je graag bij het invullen van een financieringscheck

Financiële check: de beste start voor jouw nieuwe droomwoning
Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check bij Peter van der Laan of Arnold Olthof.

FINANCIERINGSCHECK

Vul deze financieringscheck samen met je hypotheekadviseur in, als bewijs dat je de woning van je voorkeur kunt financieren.

Het invullen van onderstaand formulier is niet verplicht, maar wel sterk aan te bevelen. Wie al bij de inschrijving aan kan tonen de woning te kunnen financieren, krijgt namelijk voorrang bij de toewijzing. Het invullen van dit formulier is vrijblijvend en verplicht je niet tot aankoop van een woning. Deze check mag je vanaf 12 juli toevoegen aan het digitale inschrijfformulier.​​

Meld je snel aan!


Meld je snel aan en wij houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Mooi Burgum

Aanmelden